'Godin en Atlético na negen (!) jaar uit elkaar: contractbesprekingen zitten vast'

'Godin en Atlético na negen (!) jaar uit elkaar: contractbesprekingen zitten vast'

02-01-2019 15:51
39

Diego Godin speelt al sinds 2010 voor Atlético Madrid, maar lijkt aan zijn laatste maanden in dienst van Los Rojiblancos bezig. De 32-jarige Uruguayaan beschikt over een aflopend contract en de kans op verlenging lijkt niet erg groot.

Godin ontving afgelopen zomer een aanbieding van Manchester United, maar bleef in Madrid. Volgens Marca werd centrale verdediger destijds een salarisverhoging in het vooruitzicht gesteld: Godin zou bij Atlético evenveel kunnen verdienen als wat hem vanuit Manchester was aangeboden. Het uiteindelijke aanbod van de club beantwoordde echter niet aan de verwachtingen van het kamp-Godin.

De toonaangevende Spaanse sportkrant verwacht dan ook niet dat beide partijen het komende halfjaar nader tot elkaar komen. Godin behoort niet tot de grootverdieners in Madrid en wil op 32-jarige leeftijd nog één keer cashen, terwijl Atlético niet door het eigen salarisplafond kan en wil breken. Een transfervrijvertrek in de zomer, na negen jaar trouwe dienst, lijkt dan ook onafwendbaar.