Mido voorspelt: Dan zullen FC Barcelona en Real Madrid een bod uitbrengen

Mido voorspelt: "Dan zullen FC Barcelona en Real Madrid een bod uitbrengen"

02-01-2019 22:14
22

Het is niet ondenkbaar dat Mohamed Salah na dit seizoen de overstap maakt naar FC Barcelona of Real Madrid. Dat stelt Mido, die groot fan is van de Liverpool-ster.

Salah bewijst de laatste maanden dat hij géén one-season wonder is; de teller staat alweer op dertien goals dit seizoen. De goede vorm van de Egyptenaar heeft ook een keerzijde. De Europese top zal - volgens Mido - een poging wagen bij Liverpool, dat eerder topspelers als Luis Suarez en Philippe Coutinho verloor aan Barça.

Wedden

Meer odds

"In de voetballerij weet je het nooit. Als Barcelona of Real Madrid aanklopt, dan raak je in de war. Zo zijn alle spelers", aldus Mido tegen CNN. "Barcelona en Real Madrid zijn van een andere orde, met alle respect voor Liverpool. Ik denk dat die twee clubs eerst wilden zien hoe Salah het dit seizoen zou doen. Ze kopen geen spelers na één goed of geweldig jaar."

Mido (onder meer ex-Ajax en ex-Tottenham Hotspur) doet een voorspelling. "Als Salah vaker dan 25 keer scoort, dan zullen Barça en Real een bod uitbrengen en wordt het voor Liverpool lastig hem te behouden. Maar Salah zal niet goedkoop zijn. In mijn ogen is hij de beste Egyptische voetballer ooit."