Winteraanwinst Magallán hoopt op Tagliafico-scenario: 'Ben Overmars dankbaar'

Winteraanwinst Magallán hoopt op Tagliafico-scenario: 'Ben Overmars dankbaar'

03-01-2019 06:50 Laatste update: 07:27
48

Ajax-aanwinst Lisandro Magallán is Marc Overmars 'heel dankbaar' voor het feit dat hij na een mislukte transfer in de zomer blééf hameren op zijn komst naar Amsterdam. Woensdag rondde Ajax de komst van de Argentijnse verdediger van Boca Juniors af. Magallán kostte een slordige acht miljoen euro. 

"Dat Ajax opnieuw een poging waagde om mij aan te trekken, was een teken van vertrouwen, waarvoor ik Marc Overmars heel dankbaar ben. Ik ga trainen, hard werken om dat vertrouwen terug te betalen", vertelt Magallán in gesprek met De Telegraaf. 

Vanuit Argentinië vliegt de centrale verdediger deze week samen met landgenoot Nicolás Tagliafico naar Florida, waar Ajax enkele oefenwedstrijden speelt. "Nico's komst naar Ajax heeft zeer positief uitgepakt. Met zijn specifieke kwaliteiten heeft hij een mooi aandeel in de goede resultaten. Ik zal proberen eenzelfde bijdrage aan het team te leveren."

Met Ajax-trainer Erik ten Hag heeft Magallán nog niet gesproken. "Die mogelijkheid heb ik nog niet gehad. Maar ik twijfel er niet aan dat hij in de eerste dagen zijn ideeën en doelstellingen zal overbrengen."

Lees ook: Ajax heeft transfernieuws: Magallán tekent eindelijk in Amsterdam

Lees ook: Ajax haalt 'vechter' in huis: "Voor mij is hij veel meer een type Jaap Stam"