Cambuur gaat strijd om Jong AZ-held Druijf aan: Uitgebreid en goed gesproken

Cambuur gaat strijd om Jong AZ-held Druijf aan: "Uitgebreid en goed gesproken"

03-01-2019 18:34
46

SC Cambuur heeft zich gemengd in de strijd om Jong AZ-topschutter Ferdy Druijf. Technisch manager Foeke Booy bevestigt tegenover Omrop Fryslan dat er al contact is geweest met de twintigjarige spits.

De huidige nummer 9 van de Keuken Kampioen Divisie zal echter moeten afwachten of er nóg een gesprek zal volgen. "We hebben uitgebreid en goed gesproken, maar er hengelen meer clubs naar hem", wordt Booy geciteerd door het plaatselijke medium.

Wedden

Meer odds

Voor de winterstop meldde voetbalanalist Hugo Borst al dat FC Den Bosch, FC Twente en Willem II een oogje zouden hebben op Druijf. TC/Tubantia informeerde naar FC Twente-directeur Ted van Leeuwen over een mogelijke transfer van de spits, maar Van Leeuwen wilde niets loslaten. "Ik ga nooit op namen en posities in", aldus de voormalig journalist.

Druijf is dit seizoen uitstekend op dreef op het tweede niveau van Nederland: alleen Sparta-collega Lars Veldwijk overtreft de veertien treffers die de Jong AZ-spits dit seizoen aantekende. Een serieueze kans in het eerste elftal van AZ lijkt er echter niet in te zitten voor Druijf.