Galatasaray bevestigt onderhandelingen over Mendes Rodrigues: transfer aanstaande

Galatasaray bevestigt onderhandelingen over Mendes Rodrigues: transfer aanstaande

Gepubliceerd: donderdag 3 januari 2019 om 18:52do 03-01-2019 om 18:52

Garry Mendes Rodrigues staat aan de vooravond van een winters vertrek bij Galatasaray. De huidige nummer vijf van de Turkse Süper Lig heeft via de eigen website bekend gemaakt dat het in gesprek is met het Saudische Al Ittihad FC.

Cim Bom Bom bevestigt hiermee de geruchten die al langere tijd de ronde doen in de Turkse media. Van een akkoord tussen beide partijen is vooralsnog geen sprake, maar naar verwachten zullen de Turkse en de Saudische club de komende dagen nader tot elkaar komen. Bij Al Ittihad kan Mendes Rodrigues ploeggenoot worden van Karim El Ahmadi, die afgelopen zomer overkwam van Feyenoord.

Het zou voor de 28-jarige Rotterdammer de volgende stap in een toch al opmerkelijke carrière zijn. In 2007 moest Mendes Rodrigues de jeugdopleiding van Feyenoord verlaten, waarna hij via de amateurclubs Xerxes en FC Boshuizen en het Duitse Rostocker FC bij ADO Den Haag belandde. Na een uitleenbeurt aan FC Dordrecht kwam hij in vier verschillende landen terecht: Bulgarije (Levski Sofia), Spanje (Elche FC), Griekenland (PAOK Saloniki) en Turkije (Galatasaray).

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws