PSV begint vanwege privé-omstandigheden zonder Lozano aan trainingskamp

PSV begint vanwege privé-omstandigheden zonder Lozano aan trainingskamp

04-01-2019 10:58 Laatste update: 11:04
126

De PSV-selectie stapt vrijdag zónder Hirving Lozano op het vliegtuig naar Doha. De Mexicaan sluit vanwege privé-omstandigheden later aan bij het trainingskamp.

Dat meldt PSV via de officiële kanalen. Lozano heeft van de Eredivisie-koploper toestemming gekregen om rechtstreeks vanuit Mexico naar Qatar te reizen. 'De aanvaller werd in de laatste dagen van zijn vakantie geconfronteerd met privé-omstandigheden die een wat langer verblijf bij zijn naasten rechtvaardigen', aldus PSV. De verwachting is dat de Lozano komende week aanhaakt in Doha.

Wedden

Meer odds

PSV bereidt zich met 29 spelers voor op de tweede seizoenshelft. Mohammed Ihattaren, Yorbe Vertessen, Zakaria Aboukhlal en Mike van de Meulenhof gaan voor het eerst mee op trainingskamp met de hoofdmacht. Daarnaast heeft hoofdcoach Mark van Bommel Jong PSV-spelers Michal Sadílek, Joël Piroe, Jordan Teze en Matthias Verreth opgenomen in zijn selectie. Maxi Romero, Trent Sainsbury en Aziz Behich ontbreken wegens interlandverplichtingen.

PSV heeft in Doha één oefenwedstrijd op de planning staan. Op 11 januari spelen de Eindhovenaren tegen de Belgische kampioen Club Brugge.

De volledige selectie: Aboukhlal, Bergwijn, De Jong, Dumfries, Angeliño, Mauro, Gakpo, Guti, Hendrix, Ihattaren, Isimat, Lozano, Malen, Obispo, Rosario, Pereiro, Piroe, Ramselaar, Rigo, Room, Sadílek, Schwaab, Teze, Van de Meulenhof, Van Osch, Verreth, Vertessen, Viergever, Zoet.