Zorgen voor teruggekeerde Veltman: Ik voelde steeds een steek in mijn knie

Zorgen voor teruggekeerde Veltman: "Ik voelde steeds een steek in mijn knie"

04-01-2019 11:19
33

Joël Veltman is op de weg terug bij Ajax. De verdediger staat sinds kort weer op het veld na een lange blessure en revalidatie en merkt zelf ook dat het de goede kant opgaat.

Veltman probeerde er het laatste half jaar het beste van te maken. "Ik heb voor het hele gezin een huis in Zeist gehuurd, waardoor ik niet elke dag op en neer uit Amsterdam hoefde om te revalideren op de KNVB-campus. Mijn vrouw, dochter en twee honden woonden daar vijf maanden, nadat ik de eerste periode na mijn operatie in Augsburg wel gewoon bij Ajax aan mijn herstel werkte", vertelt hij in De Telegraaf.

"Ik had een 'gestrekt been', dus kon ik nog niet zo veel. Ook de afgelopen twee maanden was ik weer op De Toekomst om het kleedkamergevoel terug te krijgen. Het is nu de bedoeling dat ik zaterdag meega op het trainingskamp naar Florida en definitief aansluit."

Veltman heeft gepiekerd over zijn blessure, erkent hij. "De eerste weken na de operatie voelde ik steeds een steek in mijn knie. En dan spookt er toch door je hoofd: Oh, is het allemaal wel goed gegaan? Dat was de moeilijkste tijd. Maar naarmate mijn knie sterker werd, verdween de pijn en kon ik volle bak trainen."