Update: Bournemouth slaat dubbelslag en huurt verdediger van Liverpool

Update: Bournemouth slaat dubbelslag en huurt verdediger van Liverpool

Gepubliceerd: vrijdag 4 januari 2019 om 19:01vr 04-01-2019 om 19:01

Laatste update: vrijdag 4 januari 2019 om 19:05vr 04-01-2019 om 19:05

Nathaniel Clyne maakt het seizoen af bij Bournemouth en word daarmee teamgenoot van Nathan Aké. De rechtsback komt op huurbasis over van Liverpool.

Dat melden Britse media, waaronder Sky Sports. De huurovereenkomst is nog niet officieel bevestigd door de clubs. De veertienvoudig Engels international kwam bij de Premier League-koploper in de eerste seizoenshelft niet verder dan vier competitiewedstrijden, waarvan drie als invaller. Bij Liverpool is Clyne voorbijgestreef door Trent Alexander-Arnold en Joe Gomez.

Bij Bournemouth lijken zijn kansen op speeltijd aanzienlijk groter. Bournemouth zit in de defensieve problemen door blessures van Simon Francis en Adam Smith. De huidige nummer twaalf van de Premier League hoopt dat op te vangen met de huur van Clyne. Vorig jaar gingen er nog geruchten dat Clyne zou worden verhuurd aan Leicester City.

In de laatste competitiewedstrijden van Bournemtouh (3-3 thuis tegen Watford), werd de rechtsbackpositie ingevuld door Junior Stanislas, maar hij is van nature meer een buitenspeler dan een back. 

Update 19:01 uur: Liverpool-verdediger Nathaniel Clyne maakt het seizoen af bij Bournemouth. Dat hebben beide clubs bevestigd via de officiële kanalen. Clyne maakt de rest van het seizoen af bij de ploeg waar ook de Nederlander Nathan Aké onder contract staat. Eerder werd al bekend dat Bournemouth zich had versterkt met Dominic Solanke.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws