Ajax 'zéker geen afgesloten hoofdstuk': 'De bedoeling dat ik eerste spits word'

Ajax 'zéker geen afgesloten hoofdstuk': 'De bedoeling dat ik eerste spits word'

Gepubliceerd: vrijdag 4 januari 2019 om 16:15vr 04-01-2019 om 16:15

Laatste update: vrijdag 4 januari 2019 om 16:17vr 04-01-2019 om 16:17

Kaj Sierhuis is nog altijd vastberaden om te slagen bij Ajax. Dat zegt de talentvolle spits, die door de Amsterdammers voor anderhalf jaar is verhuurd aan FC Groningen.

"Er waren meerdere opties, maar Groningen vond ik de beste optie", zegt Sierhuis tegen FOX Sports over zijn verhuur. "Het is een hele mooie club, die lager op de ranglijst staat dan waar ze horen te staan. Ik wil ze graag helpen om hoger op de ranglijst te komen."

"Je moet kijken naar welke clubs interesse hebben en mijn doel was om in de Eredivisie te gaan spelen. De Eredivisie-clubs die nu spelers nodig hebben, zijn vaak clubs die wat lager op de ranglijst staan. De clubs die hoger staan zijn vaak goed bezet. Dat speelt ook mee", zegt de doelpuntenmaker van beroep.

Of Sierhuis erop rekent dat hij ooit nog eerste spits van Ajax wordt? "Ja, zeker. Dat is wel de bedoeling. Ik wil hier laten zien dat ik goals kan maken in de Eredivisie. Als ik er hier veel kan maken, ziet Ajax dat ook. Dus Ajax is zéker nog geen afgesloten hoofdstuk."

Poll

Wordt Sierhuis ooit nog eerste spits van Ajax?

(2089 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws