In het kort: Bosz strikt twee Nederlandse clubs als oefentegenstander

In het kort: Bosz strikt twee Nederlandse clubs als oefentegenstander

04-01-2019 18:32 Laatste update: 18:43
5

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Eervolle nominatie voor Van Dijk
Virgil van Dijk maakt kans op een prestigieuze prijs. De Nederlandse verdediger van Liverpool is een van de zeven Premier League-spelers die kans maakt op de titel Speler van de Maand december. Naast Van Dijk maken ook Felipe Anderson (West Ham), Eden Hazard (Chelsea), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Marcus Rashford (Manchester United), Mohamed Salah (Liverpool) en Heung-Min Son (Tottenham Hotspur) kans op de maandelijkse prijs. Tim Krul is de laatste Nederlander die de officiële titel mocht dragen (november 2013). 

Bosz oefent tegen PEC en FC Twente
Komende week neemt Peter Bosz het met Bayer Leverkusen op tegen twee Nederlandse clubs. Zowel FC Twente als PEC Zwolle oefent in de winterstop tegen de nieuwe club van de Nederlandse trainer. Dinsdag 8 januari treden de Tukkers - achter gesloten deuren - aan tegen de Duitse subtopper, vrijdag 11 januari speelt PEC in Duitsland tegen Bosz en co..