Veltman: 'Als ik op wedstrijddagen terug ben, laat ik Daley lekker zijn gang gaan'

Veltman: 'Als ik op wedstrijddagen terug ben, laat ik Daley lekker zijn gang gaan'

04-01-2019 20:17
36

Met de naderende terugkeer van Joël Veltman keert ook de voormalig 'kleedkamer-dj' terug bij Ajax. Tijdens zijn afwezigheid werd zijn rol overgenomen door Daley Blind.

"Ik heb het stokje van Siem de Jong overgenomen toen hij voor de eerste keer naar het buitenland ging. Er was sinds zijn vertrek geen muziek, dus dacht ik: Dan doe ik het wel", vertelt Veltman in gesprek met De Telegraaf.

Door de blessure van Veltman was er opnieuw behoefte aan een opvolger. "Daley Blind is me tijdelijk opgevolgd", weet hij. "En ik heb geen klachten ontvangen, dus volgens mij heeft hij het prima gedaan. Als ik op wedstrijddagen weer definitief terug ben bij het eerste, denk ik dat ik Daley lekker zijn gang laat gaan."

Volgens Veltman wordt in de Ajax-kleedkamer een 'goede mix van Engelse hits, Nederlandse nummers en Spaanstalige muziek' gedraaid. Alleen bij een nederlaag blijft het stil. "Dan is er een grafstemming. Maar gelukkig was er dit seizoen veel reden om muziek te draaien. Alleen bij PSV bleef het stil in de kleedkamer."