Update: 'Bulthuis kan rekenen op belangstelling van eredivisionist'

Update: 'Bulthuis kan rekenen op belangstelling van eredivisionist'

Gepubliceerd: zondag 6 januari 2019 om 15:13zo 06-01-2019 om 15:13

Dave Bulthuis mag vertrekken bij sc Heerenveen. De 28-jarige linksback moet het in het Abe Lenstra Stadion doen met een reserverol en heeft van zijn werkgever te horen gekregen dat hij in de winter eventueel naar een andere club mag gaan.

Dat meldt de Leeuwarder Courant. Bulthuis keerde afgelopen winter terug naar de Eredivisie, maar zijn rentree lijkt beperkt te blijven tot een jaar. Hij begon in de basis, maar is onder Jan Olde Riekerink op de bank terecht gekomen. De linksback moet Kik Pierie voor zich dulden in de pikorde.

Bulthuis heeft veel moeite met zijn reserverol, schrijft de Leeuwarder Courant. Heerenveen toont zich coulant en is bereid mee te werken aan een vertrek. Over geïnteresseerde clubs schrijft de krant niets. Bulthuis is niet mee met Heerenveen op trainingskamp, maar dat komt omdat hij in Nederland herstelt van een knieblessure.

Naast Bulthuis mag ook Yuki Kobayashi weg bij Heernveen. Voor Arber Zeneli is er interesse, maar namen van clubs worden niet genoemd.

Update 6/1, 15.13: Dave Bulthuis kan rekenen op belangstelling van Fortuna Sittard. Dat meldt RTL. De 28-jarige verdediger is ontevreden over zijn reserverol bij sc Heerenveen en mag deze winter vertrekken. Fortuna Sittard, dat als nummer negen van de Eredivisie één plek boven Heerenveen staat, houdt de situatie naar verluidt in de gaten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws