Telegraaf haakt in op BILD-nieuws: Bayern-talent 'één van de kandidaten' bij Ajax

Telegraaf haakt in op BILD-nieuws: Bayern-talent 'één van de kandidaten' bij Ajax

05-01-2019 07:09 Laatste update: 09:07
37

Bayern München-middenvelder Meritan Shabani staat inderdaad op het lijstje van Ajax, meldt De Telegraaf zaterdagochtend. BILD pakte vrijdagavond groots uit met het nieuws over de Duitse jeugdinternational, die dé gedroomde opvolger van Frenkie de Jong zou zijn, maar de Nederlandse ochtendkrant tempert de verwachtingen.

Volgens het nieuws uit Duitsland zou Ajax nog deze winter toe willen slaan, maar De Telegraaf denkt niet dat het zo'n vaart zal lopen. De negentienjarige Shabani staat in Amsterdam 'op het scoutinglijstje', maar van concrete interesse is vooralsnog geen sprake. Pas op het moment dat De Jong vertrekt uit Amsterdam, naar alle waarschijnlijkheid na dit seizoen, komt Shabani in beeld. De Duitser is echter 'één van de kandidaten'.

Wedden

Meer odds

De ochtendkrant kwam begin november met het nieuws dat De Jong voor 75 miljoen euro naar Paris Saint-Germain zal verkassen. De controleur is echter van plan om het seizoen 'gewoon' in Amsterdam af te maken, lieten de man uit Arkel en zijn zaakwaarnemer Ali Dursun onlangs weten.