Tweede oud-Ajacied weg bij Reading: Sidoel (20) verhuurd

Tweede oud-Ajacied weg bij Reading: Sidoel (20) verhuurd

05-01-2019 10:13
20

Darren Sidoel maakt de huurtransfer naar KSV Roeselare. Zijn club Reading maakt dat via de officiële kanalen bekend. Sidoel signeerde afgelopen zomer een driejarig contract bij The Royals.

Sidoel speelde tot vorig jaar zomer bij Jong Ajax, waarna hij zijn eerste buitenlandse avontuur tegemoet ging. Bij Reading speelde hij in het O23-elftal. Reading vindt het nu tijd dat hij ervaring op gaat doen op het hoogste niveau en heeft hem verhuurd aan Roeselare. Daar blijft hij tot het einde van het seizoen.

Wedden

Meer odds

Sidoel werd opgeleid door zowel ADO Den Haag als Ajax. Vorig seizoen zette hij zijn eerste stappen in het profvoetbal. Aan het einde daarvan is hij door Ajax dus verkocht. Bij Reading kwam Sidoel (20) in totaal negen keer aan de bak in het beloftenteam.

De centrale verdediger is de tweede oud-Ajacied die Reading deze week laat gaan. Eerder vertrok Pelle Clement al op permanente basis naar PEC Zwolle, waar hij herenigd wordt met Jaap Stam, die hem juist naar Engeland haalde. Clement speelde een jaar langer in Engeland dan Sidoel.