Chelsea houdt Bayern München op afstand: 'Maar wij zijn ook geïnteresseerd'

Chelsea houdt Bayern München op afstand: 'Maar wij zijn ook geïnteresseerd'

05-01-2019 11:27
10

Bij Chelsea houden ze vast aan Callum Hudson-Odoi, die volgens diverse buitenlandse media op weg is naar Bayern München. Assistent-trainer Gianfranco Zola laat weten dat het achttienjarige talent uit Engeland nadenkt over een contractvoorstel.

"We hebben hem al een tijd geleden een aanbieding gedaan, dus wij wachten op wat de speler ervan vindt", aldus Zola vrijdag op een persconferentie van Chelsea. "We schatten hem zeker op waarde als speler. Het gaat om geduld. Ik denk dat hij een mooie toekomst bij ons kan hebben."

Vervolgens gaat Zola in de geruchten rond Chelsea en Bayern. De Duitse topclub zou Hudson-Odoi per direct over willen nemen. "Ik weet dat Bayern in hem geïnteresseerd is, maar wij zijn ook geïnteresseerd. Ik denk dat hij een goede toekomst bij ons heeft, maar het is nu ook belangrijk dat hij iedere dag beter wordt."

"Hij moet zich realizeren dat Sarri ervan houdt om met jonge spelers te werken en ze beter te maken. Dus wat Borussia Dortmund met Jadon Sancho doet, kan voor Callum werken hier. Hier kan hij beter worden en gaan we tijd investeren om hem beter te maken."

Lees ook: 'Hudson-Odoi helpt Bayern München in het zadel en dient transferverzoek in'