Platje en Van der Velden in 2011 als spelers van NEC

Derksen-kritiek vanuit Indonesië: Af en toe denk ik: Johan, Johan, Johan, Johan

Derksen-kritiek vanuit Indonesië: "Af en toe denk ik: Johan, Johan, Johan, Johan"

05-01-2019 15:13
26

Nick van der Velden en Melvin Platje voetballen samen op Indonesië maar kijken nog steeds regelmatig naar Veronica Inside. De twee Nederlanders van Bali United verschillen echter van mening over vaste tafelgast Johan Derksen, vertellen ze aan een naar Indonesië afgereisde VI-ploeg.

Platje kijkt niet naar Nederlandse tv-programma's, maar gaat speciaal zitten voor Veronica Inside. "Ik vind het altijd superleuk om naar Johan te kijken", laat de dertigjarige cultspits weten. "Net zei je nog iets anders", plaagt Van der Velden zijn teamgenoot. "Ik moet ze wel te vriend houden. Als ik ooit terug naar Nederland wil, moeten ze wel positief over mij praten", countert Platje.

Van der Velden is minder te spreken over Derksen. "Ik mag hem wel, maar soms zegt hij dingen waarvan ik denk: dat had je anders kunnen zeggen", aldus de 37-jarige Amsterdammer. "Hij zegt ook goede dingen, maar af en toe denk ik: Johan, Johan, Johan, Johan... Kan ook op een andere manier." Platje blijft echter bij zijn standpunt. "Ik vind het een leuke vent. Johan is mijn mannetje!"