'Ajax hoeft niet bang te zijn voor Hazard of andere topaankoop: Real wacht af'

'Ajax hoeft niet bang te zijn voor Hazard of andere topaankoop: Real wacht af'

05-01-2019 21:20
88

Het bestuur van Real Madrid heeft zijn ongenoegen uitgesproken tegenover trainer Santiago Solari en de spelersgroep na het 2-2 gelijkspel tegen Villarreal. De clubleiding eist een verbetering in de houding en de prestaties, zo meldt Marca.

Ondanks de ontevredenheid die heerst over de vormcrisis van Real is voorzitter Florentino Perez niet van plan om in januari de buidel te trekken voor versterkingen. Brahim Diaz lijkt de eerste en enige aankoop te worden gedurende de winterse transferperiode. Perez is niet van plan om het beleid voor de korte termijn aan te passen, zo schrijft Marca.

Dat betekent dat ook Eden Hazard geduld moet hebben. De Belgische sterspeler van Chelsea staat op het lijstje in het Estadio Santiago Bernabéu, maar zijn naam valt alleen in verband met een zomerse transfer. Real acht hem in januari onhaalbaar.

Real staat momenteel slechts vijfde in de Primera Division. De ploeg van Solari neemt het op 13 februari (uit) en 5 maart (thuis) op tegen Ajax in de achtste finales van de Champions League.