Sadilek hoopt op lang verblijf bij PSV: 'Een club waar ik heel lang wil spelen'

Sadilek hoopt op lang verblijf bij PSV: 'Een club waar ik heel lang wil spelen'

Gepubliceerd: zondag 6 januari 2019 om 08:36zo 06-01-2019 om 08:36

Michal Sadilek hoopt nog heel lang voor PSV te kunnen spelen. De jonge Tsjechische middenvelder breekt dit seizoen door bij de Eindhovenaren en hij voelt zich dan ook meer dan thuis op de Herdgang.

Sadilek kwam op zijn veertiende binnen bij PSV. "Dit is een club waar ik heel lang wil spelen, dacht ik toen", vertelt het jonge talent aan het Eindhovens Dagblad. "Ik was bij meerdere clubs op stage geweest, maar het voelde voor mij als de perfecte stap. Hier kon ik me op de goede manier ontwikkelen."

De Tsjech mag van trainer Mark van Bommel steeds meer minuten maken in het eerste van PSV. Onlangs scoorde Sadilek tegen AZ zijn zelfs eerste competitiedoelpunt. "Het is mooi dat iemand die zoveel heeft meegemaakt in het voetbal je dat vertrouwen geeft", reageert Sadilek. "Dat maakt mij heel sterk en ik geef alles voor de trainer en het team."

"Het gaat nu snel inderdaad en ik geniet er ook van, maar het belangrijkste blijft om elke wedstrijd goed te spelen", vervolgt de 19-jarige middenvelder. "Waar dat ook is. Of het nu bij Jong PSV of PSV is, ik wil er altijd staan voor het team."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws