'Denk bijvoorbeeld De Jong en Lozano weg en PSV heeft een heel groot probleem'

'Denk bijvoorbeeld De Jong en Lozano weg en PSV heeft een heel groot probleem'

Gepubliceerd: zondag 6 januari 2019 om 08:49zo 06-01-2019 om 08:49

Kenneth Perez denkt dat Ajax het voordeel van een bredere selectie heeft in de strijd om de titel. De analist van FOX Sports verwacht dat de Amsterdammers het eventuele gemis van basisspelers eenvoudiger kunnen opvangen dan PSV.

De Deen geeft een eventuele blessure van Luuk de Jong als voorbeeld. "Dat kan zeker het verschil maken", legt Perez uit aan de NOS. "Denk De Jong en bijvoorbeeld Hirving Lozano weg en PSV heeft een groter probleem dan wanneer bij Ajax Kasper Dolberg en Hakim Ziyech wegvallen."

"Die brengen dan Klaas-Jan Huntelaar en David Neres. Mogelijke blessures gaan het verschil maken tussen Ajax en PSV", voorspelt Perez, die bij zowel Ajax als PSV onder contract stond. "En niet te vergeten: eventuele rode kaarten."

Op 31 maart staat het onderlinge duel tussen de twee titelkandidaten op het programma. "Ik denk dat de titelstrijd in die wedstrijd beslist wordt", stelt de Deen. "Alleen tegen Feyenoord kunnen beide clubs tegen puntverlies aanlopen. De andere teams zijn vele malen minder."

Poll

Eens met Perez?

(3204 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws