'Bale stapt in auto en mist slotfase van verliezend Real Madrid in Bernabéu'

07-01-2019 08:18
27

Commotie in Spanje rond Gareth Bale. De aanvaller uit Wales zou zondagavond het Estadio Santiago Bernabéu hebben verlaten, terwijl Real Madrid op de gelijkmaker joeg tegen Real Sociedad (0-2 verlies).

Dat meldt El Chiringuito. Het Spaanse medium beschikt over beelden, waarop te zien is dat Bale in zijn auto zit. Op dat moment stond in Bernabéu de 78ste minuut op klok. Bale zag dus niet hoe Rubén Pardo in de slotfase de 0-2 maakte, waardoor Real Madrid met 0-2 verloor van laagvlieger Real Sociedad.

Bale kon niet in actie komen, omdat hij vorige week donderdag geblesseerd raakte tegen Villarreal (2-2). De Welshman bleef na de rust in de kleedkamer achter. Bale heeft last van een spierblessure in zijn linkerbeen en ligt er twee tot vier weken uit. Het is alweer de 22ste blessure sinds zijn move naar Real Madrid in 2013.

In de Champions League is Real Madrid de tegenstander van Ajax in de achtste finales. De twee ploegen treffen elkaar op 13 februari in Amsterdam voor hun eerste ontmoeting.