'Bayern München wil transferdoelwit overtuigen en biedt rugnummer Robben aan'

'Bayern München wil transferdoelwit overtuigen en biedt rugnummer Robben aan'

07-01-2019 10:41
15

Bayern München is bereid om ver te gaan voor het Engelse talent Callum Hudson-Odoi. De club heeft hem het rugnummer tien beloofd, dat nu nog van Arjen Robben is.

Althans, dat meldt boulevardkrant The Sun in Engeland. Hudson-Odoi is het belangrijkste transferdoelwit van Bayern deze transferperiode, maar zijn werkgever Chelsea wil een flinke zak geld voor hem zien. Volgens de berichten verlangen de Londenaren veertig miljoen euro voor Hudson-Odoi, al lijkt de club uiteindelijk genoegen te nemen met een iets lager bedrag. Hudson-Odoi schijnt een vertrekwens te hebben ingediend bij Chelsea.

Bayern en Chelsea zijn nog in onderhandeling over een transfer, maar achter de schermen wordt Hudson-Odoi warm gemaakt voor een overgang naar München. Om te laten zien hoe belangrijk hij voor Bayern is, is hem het rugnummer tien beloofd, aldus The Sun. Robben vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Der Rekordmeister, zo werd twee maanden geleden bekend. Daardoor komt het nummer vrij.

Robben is bij Bayern een grote meneer en won in Duitsland zeven keer de landstitel en één keer de Champions League. Hudson-Odoi moet Robben op termijn op gaan volgen, zo melden diverse media.