Huntelaar komt Real Madrid weer tegen: Sergio Ramos is een aardige gast, hoor

Huntelaar komt Real Madrid weer tegen: "Sergio Ramos is een aardige gast, hoor"

07-01-2019 14:56 Laatste update: 14:57
52

Klaas-Jan Huntelaar kijkt uit naar de dubbele ontmoeting met Real Madrid in de achtste finale van de Champions League. In het seizoen 2008/2009 speelde de Ajax-spits in het Estadio Santiago Bernabeu.

"Ik krijg altijd Real Madrid. Met Schalke 04 heb ik ze ook al twee keer geloot. Ik hoop dat de derde keer scheepsrecht is", zegt Huntelaar in de Ajax Podcast. Revanchegevoelens heeft hij niet. "Ik heb meer het gevoel dat wij zelf door willen, dat gevoel overheerst. Maar het is mijn oude club, daar wil je van winnen. Als je ziet hoeveel Real Madrid heeft gewonnen de laatste jaren, dan weet je wat voor niveau zij hebben."

Huntelaar heeft een verleden bij Real Madrid. Sommige spelers uit 'zijn' seizoen 2008/2009 spelen nog steeds in de Spaanse hoofdstad. "Marcelo, Sergio Ramos. Ja, Ramos is een aardige gast, hoor. Op het veld valt het ook wel mee, al heeft hij natuurlijk wel harde overtredingen gemaakt", zegt de Ajax-spits, die na één hectisch seizoen vertrok bij Real. "Uiteindelijk was het wel het beste om weg te gaan."

Lees ook: Huntelaar: 'Ze gooien altijd spullen, ja, maar ik voel me niet geïntimideerd'