De Graafschap op spitsenjacht: 'Ligt niet aan mij dat er zo weinig gescoord is'

De Graafschap op spitsenjacht: 'Ligt niet aan mij dat er zo weinig gescoord is'

07-01-2019 18:38
33

De Graafschap-spits Fabian Serrarens weet dat zijn club op zoek is naar winterse versterkingen, met name in de aanval. De 27-jarige Amsterdammer, dit seizoen goed voor drie van de veertien Doetinchemse goals, denkt er echter het zijne van.

"Het hoort erbij, denk ik. Als je weinig scoort als ploeg, gaan ze natuurlijk kijken naar een spits", doelt Serrarens op Tom Boere, Cyriel Dessers en Vincent Vermeij. "Maar dat betekent niet dat ik het ermee eens ben. Ik vind niet dat het aan mij ligt dat er zo weinig wordt gescoord. Het is niet dat we als team veel kansen missen, we creëren gewoon weinig."

Wedden

Meer odds

Mocht er toch nog een nieuwe spits naar De Vijverberg komen, dan zal Serrarens dat accepteren. "Als er een goede spits kan komen, is die altijd welkom. Ik kan ook op andere posities spelen, dat heb ik vorig seizoen ook gedaan", aldus de Amsterdammer in gesprek met Omroep Gelderland. "Er moeten sowieso versterkingen komen, dat ziet iedereen. We zien straks wel wie het wordt."

De Graafschap heeft tijdens de eerste seizoenshelft 12 punten bij elkaar gevoetbald en is als hekkensluiter van de Eredivisie de winterstop in gegaan.