'Bazoer (22) keert terug naar Eredivisie en tekent bij FC Utrecht'

'Bazoer (22) keert terug naar Eredivisie en tekent bij FC Utrecht'

Gepubliceerd: maandag 7 januari 2019 om 21:12ma 07-01-2019 om 21:12

Laatste update: maandag 7 januari 2019 om 21:14ma 07-01-2019 om 21:14

FC Utrecht heeft zich voor de tweede seizoenshelft verzekerd van de komst van Riechedly Bazoer. De middenvelder wordt gehuurd van VfL Wolfsburg, meldt Voetbal International maandagavond. Wolfsburg verhuurde Bazoer aan FC Porto, maar daar kwam hij nauwelijks aan speelminuten toe.

Bazoer kon aan de slag in grote competities, maar koos er bewust voor om naar Utrecht te gaan. De club wilde eigenlijk een aanvaller hebben, maar door de indrukwekkende opmars van Nick Venema en de terugkeer van Jean-Christophe Bahebeck werd de prioriteit verlegd naar het middenveld.

Utrecht deed er de afgelopen weken alles aan om Bazoer te verleiden. 'Uiteindelijk doet zowel werkgever Wolfsburg als de middenvelder zelf behoorlijk wat water bij de wijn om binnen het Utrechtse salarishuis te blijven', schrijft VI. Utrecht huurt Bazoer voor de periode van zes maanden, waarna hij terugkeert naar Wolfsburg.

De transfer is nog niet helemaal rond, laat zaakwaarnemer en broer Irchandly Bazoer weten aan Mike Verweij van De Telegraaf. "Het ziet er goed uit, maar we wachten op de handtekening uit Porto. Het gaat eventueel om zes maanden. Daarna gaat hij terug naar Wolfsburg."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws