FC Utrecht stunt met komst van Bazoer (22): Een klasbak

FC Utrecht stunt met komst van Bazoer (22): "Een klasbak"

07-01-2019 21:32 Laatste update: 08-01-2019 08:25
130

Het is definitief: Riechedly Bazoer keert terug in de Eredivisie. FC Utrecht en VfL Wolfsburg hebben de huurtransfer maandagavond rondgemaakt. Bazoer blijft tot het einde van het seizoen in de Domstad.

"Riechedly wil in deze fase van zijn carrière investeren in zichzelf", vertelt Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam op de clubsite van Utrecht. "Hoewel hij ruim dertig jeugdinterlands speelde, uit is gekomen voor het Nederlands elftal, tientallen partijen speelde in de Eredivisie, 1. Bundesliga en in Portugal plus ervaring opdeed in de Champions League en Europa League, is hij nog altijd maar 22 jaar."

Utrecht prijst zich gelukkig met de komst van Bazoer. "Iedereen kent zijn potentie en hij is erop gebrand om die bij FC Utrecht weer te laten zien in zijn eigen stad. Riechedly is een klasbak en we zijn er trots op dat we hem per direct aan onze selectie hebben toegevoegd. De kern wordt door de komst van Riechedly zowel kwalitatief als kwantitatief sterker en nog veelzijdiger."

Utrecht heeft geen optie tot koop op Bazoer. De middenvelder sluit dinsdag aan op het trainingskamp in het Spaanse La Manga.