De Jong onder de indruk: Ben je het er niet mee eens, dan is daar de deur

De Jong onder de indruk: "Ben je het er niet mee eens, dan is daar de deur"

08-01-2019 11:02
49

Luuk de Jong ging in december als topscorer van de Eredivisie de winterstop in. Toch maakt het de aanvalsleider van PSV niet uit hoeveel doelpunten hij maakt, zolang zijn team maar kampioen wordt.

"Ik heb altijd gezegd dat het mij niet uitmaakt of ik het word", aldus De Jong tegenover het Eindhovens Dagblad als hem gevraagd wordt naar de topscorerstitel. "Als we aan het eind van het seizoen maar met die schaal in de handen staan. Dat is waar het allemaal om gaat."

Wedden

Meer odds

Maandag bezochten Wesley Sneijder, Arjen Robben en Nigel de Jong het trainingskamp van PSV. De Jong is onder de indruk van de voormalig Oranje-internationals. "Ze hebben net als onze trainer op extreem hoog niveau gespeeld."

Over de kwaliteiten van zijn coach is hij lovend. "In de zomer heeft hij ons snel duidelijk kunnen maken hoe we zouden gaan spelen. Ben je het er niet mee eens, dan is daar de deur, zei hij erbij op een grappige manier, zoals hij dat kan. Iedereen moest in dezelfde richting denken en dat hebben we denk ik vanaf het begin van dit seizoen gedaan."