'Piqué benadert Fabregas en Rakuten-topman voor overnameplan, Messi twijfelt nog'

'Piqué benadert Fabregas en Rakuten-topman voor overnameplan, Messi twijfelt nog'

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 16:06di 08-01-2019 om 16:06

De overnameplannen van Gerard Piqué worden steeds serieuzer, meldt Mundo Deportivo dinsdagmiddag. De centrale verdediger van FC Barcelona heeft zijn zinnen gezet op FC Andorra, dat momenteel op het vijfde niveau in Spanje uitkomt.

Volgens de Spaanse sportkrant gaat Piqué samenwerken met zijn ex-ploeggenoot Cesc Fabregas. De middenvelder van – nu nog – Chelsea zou al toegezegd hebben om te investeren in het project van zijn mede-Catalaan. Datzelfde geldt voor de Japanse zakenman Hiroshi Mikitani: de topman van Barcelona-sponsor Rakuten is een persoonlijke vriend van Piqué en heeft zich volgens MD ook verbonden aan het project.

Naar verluidt is ook Lionel Messi benaderd voor het project. De Argentijn lijkt echter nog niet volledig overtuigd en heeft zijn jawoord nog niet aan Piqué gegeven. De op handen zijnde overname loopt via Kosmos, een bedrijf dat gerund wordt door de centrale verdediger. Waarschijnlijk krijgt de deal pas gestalte na 2022, wanneer het contract van de momenteel 31-jarige Piqué afloopt.

Lees ook: 'Piqué ziet droom werkelijkheid worden en wordt eigenaar van eigen club'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws