Ziyech ondanks vliegangst in de VS: 'Bij turbulentie word ik een ander persoon'

Ziyech ondanks vliegangst in de VS: 'Bij turbulentie word ik een ander persoon'

08-01-2019 17:23 Laatste update: 17:56
100

Hakim Ziyech bereidt zich met Ajax in de Verenigde Staten voor op de tweede seizoenshelft. In een FaceTime-gesprek met Soufiane Touzani geeft de Marokkaanse middenvelder van Ajax toe last van vliegangst te hebben.

In de nieuwste aflevering van Tiki Taka Touzani wordt Ziyech gevraagd of hij inderdaad vliegangst heeft. "Ja man", reageert hij bevestigend. Dat betekent niet dat hij met alternatief vervoer naar Amerika is afgereisd. "Nee, dat niet."

Wedden

Meer odds

"Weet je wat het is? Als er turbulentie is, word ik een ander persoon", vervolgt Ziyech. "Als ik dat voel, dan wordt het hele vliegtuig wakker. Dan schreeuw ik gelijk iedereen wakker." Zolang alles vlot verloopt, is er volgens de middenvelder niets aan de hand. "Als de vlucht rustig is, dan ben ik ook rustig. Maar zodra ik al een beetje voel dat er turbulentie komt, dan is er een probleem."

Ajax reisde zaterdag af naar Orlando voor een trainingskamp. De Amsterdammers zitten daar tot komende zaterdag. Vrijdag oefenen de Amsterdammers tegen Flamengo, een dag later is São Paulo de tegenstander.