'Ajax laat David Neres alleen gaan bij 'gi-gan-tisch' bod'

'Ajax laat David Neres alleen gaan bij 'gi-gan-tisch' bod'

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 18:59di 08-01-2019 om 18:59

Ajax laat David Neres alleen bij een 'gi-gan-tisch' bod gaan. Dat laat Ajax-watcher Freek Jansen van Voetbal International weten. Het Chinese Guangzhou Evergrande zag een bod van dertig miljoen resoluut geweigerd worden door Marc Overmars.

"Vanuit China hebben ze zich vorige week gemeld met een bod van dertig miljoen. Het is inmiddels bekend dat Ajax daar niet mee akkoord is gegaan", vertelt Jansen. "Iedere speler heeft z'n prijs en dat geldt ook voor Neres. Als er een bod komt dat voor Ajax absoluut niet te weigeren is, wordt er toch wel gehandeld."

"Ik merk hier aan de mensen binnen en rondom Ajax dat er echt een gi-gan-tisch bod moet komen willen ze Neres laten gaan. Hij is gewoon een heel belangrijke speler. Ajax is dit seizoen met een missie gestart. Na al die jaren zonder prijs..Ze doen nog mee om de landstitel, KNVB Beker en Champions League."

"Ze willen Neres gewoon niet kwijt. Als je logisch nadenkt..Ajax heeft het financieel goed voor elkaar, dus ze zitten niet verlegen om geld. Als je nu al dertig miljoen voor hem kan krijgen, dan moet het raar lopen wil hij over een half jaar niets meer waard zijn. Vanuit Ajax vinden ze het prima als het qua uitgaande transfers 1 februari is, maar qua inkomende transfers staat er nog wel een naam op het verlanglijstje." Jansen doelt op Diego Lainez, van wie het nog niet zeker is of hij daadwerkelijk naar Amsterdam komt.

Poll

Moet Ajax Neres laten gaan?

(22086 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws