Bazoer is terug in 'zijn stad': 'Mooie club en een goed team, dus waarom niet?'

Bazoer is terug in 'zijn stad': 'Mooie club en een goed team, dus waarom niet?'

08-01-2019 23:35
17

Riechedly Bazoer vindt het mooi dat hij terug is in de stad waar hij geboren en getogen is. De verdedigende middenvelder, die op huurbasis actief zal zijn bij de Domstedelingen, liet zijn afkomst meespelen in zijn beslissing om voor Utrecht te kiezen.

De ouders en de zusjes van Bazoer wonen nog steeds in de Domstad. "Ik ben hier geboren en getogen, Utrecht is echt mijn stad", zegt de 21-jarige middenvelder in gesprek met FOX Sports. "Mooi om familie weer dicht in de buurt te hebben. Utrecht is natuurlijk ook een mooie club met een goed team, dus ik dacht: waarom niet."

Wedden

Meer odds

Bazoer voelt zich door zijn afkomst en het welkom van zijn ploeggenoten meteen thuis bij FC Utrecht. "Ik heb een paar teams gehad, dus ik weet wel hoe het gaat. Ik ken natuurlijk ook een paar spelers, dus dat maakt het wat makkelijker. Ik ben goed opgevangen."

"We staan nu vierde", analyseert Bazoer de kansen van Utrecht in het restant van dit seizoen. "Dat is gewoon een goede positie. Ik denk dat we niet te snel vooruit moeten kijken, maar we kunnen zeker nog meedraaien in de top."