Bijna transfervrije Schwaab over toekomst bij PSV: We zijn in gesprek

Bijna transfervrije Schwaab over toekomst bij PSV: "We zijn in gesprek"

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 06:45wo 09-01-2019 om 06:45

PSV wil het contract van Daniel Schwaab verlengen. De Eredivisie-koploper is momenteel in gesprek met de dertigjarige Duitser, wiens huidige verbintenis aan het einde van het seizoen afloopt.

"We zijn in gesprek", bevestigt Schwaab in De Telegraaf. De mandekker kwam in 2016 transfervrij over van VfB Stuttgart en is de laatste twee seizoenen onomstreden in het hart van de Eindhovense defensie. Hij hoopt zich deze jaargang voor de tweede keer op rij tot landskampioen te kronen met PSV, maar de voorsprong op Ajax bedraagt slechts twee punten.

"Dat zegt dus dat Ajax ook niet aan het slapen is", stelt Schwaab. "Of het een historische strijd wordt? Ik hoop het. Ik hoef geen cadeautjes te krijgen van Ajax. Het wordt belangrijk dat we meteen weer die punten halen." Hij ziet nog voldoende verbeterpunten. "We hebben wel wat wedstrijden gehad die heel close waren. Voetballend gezien kunnen we nog wel een stapje maken."

"Maar resultaten halen staat bovenaan", aldus Schwaab. "We zijn misschien nog wat constanter dan vorig seizoen. Als team hebben we in ons hoofd dat we echt wedstrijden willen winnen. Dat is heel belangrijk, het wordt namelijk ook een mentale strijd."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet PSV het contract van Schwaab verlengen?

(2730 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws