Advies voor Ajax: 'Geen bod dat nooit meer geëvenaard gaat worden voor Neres'

Advies voor Ajax: 'Geen bod dat nooit meer geëvenaard gaat worden voor Neres'

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 09:09wo 09-01-2019 om 09:09

Ajax moet niet zwichten voor het torenhoge bod van het Chinese Guangzhou Evergrande op David Neres. De Amsterdammers doen er goed aan de selectie intact te houden, stelt commentator Mark van Rijswijk bij Voetbalpraat op FOX Sports.

"Ja, bij elkaar houden nu. Dat is mijn eerste reactie, want het geld voor Neres komt straks ook wel", laat Van Rijswijk weten. "Het is geen bod waarvan je zegt: dat gaat nooit meer geëvenaard worden. Zeker niet als je het in de Champions League goed doet. Hij heeft natuurlijk vooral indruk gemaakt in de Champions League, misschien wel meer dan in de Eredivisie."

"Daar kijken ze in de grote competities naar", vervolgt de commentator. "Tegen Bayern München bijvoorbeeld heeft hij het écht goed gedaan. Als hij het straks tegen Real Madrid nog een keer twee goede wedstrijden speelt – of ze nou doorgaan of niet – dat verhoogt alleen maar zijn transferwaarde."

De Telegraaf meldde zaterdag dat Guangzhou Evergrande een bod van dertig miljoen heeft uitgebracht op Neres. Ajax zou de Braziliaanse aanvaller echter alleen willen laten gaan bij een 'gigantisch aanbieding'.

Poll

Moet Ajax Neres laten gaan?

(22087 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws