Ribéry lijkt te vertrekken bij Bayern München: 'Waarschijnlijk laatste seizoen''

Ribéry lijkt te vertrekken bij Bayern München: 'Waarschijnlijk laatste seizoen''

09-01-2019 11:43 Laatste update: 12:24
26

Franck Ribéry is waarschijnlijk aan zijn laatste jaar bezig bij Bayern München. Dat heeft technisch directeur Hasan Salihamidzic laten weten tijdens een persronde in Qatar. Hij ging verder in op potentiële versterkingen voor het nieuwe seizoen. 

"Het wordt waarschijnlijk het laatste jaar van Franck bij onze club. We laten het hierbij", tekent BILD op uit de mond van Salihamidzic. De Fransman kwam eerder deze week nog negatief in het nieuws, omdat hij veel kritiek ontving op een foto waarop hij stond met een 'gouden steak'. Ribéry verviel na de reacties in een scheldkannonade op Instagram, waarvoor hij een boete ontving van Bayern München.

Wedden

Meer odds

Versterkingen
Bayern is verder druk bezig om de selectie voor volgend seizoen op peil te krijgen. Der Rekordmeister wil James Rodriguez graag voor de club behouden. "We voeren veel gesprekken", stelt Salihamidzic. "Hij moet zich op zijn gemak voelen om topprestaties te leveren. We doen er alles aan om hem te behouden, want we weten hoe belangrijk hij voor ons kan zijn. We hebben tijd om te beslissen." Ook lijkt Bayern er alles aan te doen om Callum Hudson-Odoi (Chelsea) binnen te halen. "Hij is een zeer interessante speler. Hij is snel en heeft een goede dribbel. Hij zou heel goed passen binnen ons team."

Verder houdt Bayern ook de verrichtingen van Atlético Madrid-speler Lucas Hernandez in de gaten. "Dat is een zeer interessante speler", erekent Salihamidzic. De interesse is echter nog niet concreet: "We moeten kijken wat er mogelijk is."