Opening nieuwe stadion Spurs wéér uitgesteld: 'Excuses aan onze fans'

Opening nieuwe stadion Spurs wéér uitgesteld: 'Excuses aan onze fans'

09-01-2019 12:35 Laatste update: 12:52
25

Tottenham Hotspur speelt ook in februari zijn thuiswedstrijden op Wembley. De bouw van het nieuwe stadion verloopt nog steeds niet volgens plan en de club is daarom genoodzaakt om op Wembley te blijven spelen.

Spurs had gehoopt aan het begin van dit seizoen, in september, intrede te kunnen doen in het nieuwe stadion. De club ziet zich nu genoodzaakt nog langer op Wembley te blijven spelen, omdat de constructies niet volgens schema verlopen. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan onze fans en jullie bedanken voor jullie geduld", zegt Spurs-voorzitter Daniel Levy tegen BBC Sport.

In december waren er al duizenden seizoenkaarthouders die een kijkje mochten nemen in het nieuwe onderkomen. "De reacties van die supporters waren geweldig om te horen. We willen een geweldige matchday-experience kunnen bieden aan alle toeschouwers", aldus Levy. "We wilden duidelijkheid geven en zullen meer informatie verschaffen over verschillende tests in het stadion in de komende twee of drie weken."

Het nieuwe stadion van Tottenham, waarin ook NFL-wedstrijden gespeeld gaan worden, heeft een capaciteit van 62.062 en is gebouwd net naast het oude White Hart Lane.