'City, PSG en Barcelona strijden om handtekening van Valencia-middenvelder'

'City, PSG en Barcelona strijden om handtekening van Valencia-middenvelder'

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 16:12wo 09-01-2019 om 16:12

Laatste update: woensdag 9 januari 2019 om 16:55wo 09-01-2019 om 16:55

Carlos Soler staat in de belangstelling van zowel Manchester City, Paris Saint-Germain als Barcelona. Dat meldt het Spaanse AS. De middenvelder van Valencia wordt gezien als een groot talent en alle drie de topclubs azen dan ook op zijn handtekening.

De 22-jarige Soler, die al zijn hele voetballeven bij Valencia onder contract staat, zou volgens AS bij Paris Saint-Germain de opvolger moeten worden van Adrien Rabiot. De Fransman heeft een aflopend contract bij PSG en het lijkt zeker dat Rabiot die kans aan zal grijpen om gratis de deur uit te lopen bij de Parijzenaars.

City-trainer Josep Guardiola zou Soler echter ook graag aan zijn selectie willen toevoegen, schrijft de krant. Het vertrek van Brahim Diaz naar Real Madrid zou een kans zijn voor het talent uit de Spaanse sinaasappelstad om zich voor Guardiola te bewijzen.

Ook Barcelona heeft zijn pijlen gericht op Soler, die door de Catalanen wordt ingeschat als één van de talentvolste middenvelders van dit moment. Valencia wil echter niet zomaar meewerken aan een transfer, waardoor geïnteresseerde clubs de contractuele afkoopsom van tachtig miljoen euro zouden moeten betalen om Soler los te weken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws