Ajax praat met Sevilla over Wöber: Het is daarom ook geen makkelijke keuze

Ajax praat met Sevilla over Wöber: "Het is daarom ook geen makkelijke keuze"

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 18:11wo 09-01-2019 om 18:11

Laatste update: donderdag 10 januari 2019 om 15:50do 10-01-2019 om 15:50

De kans bestaat dat Maximilian Wöber vertrekt bij Ajax. Het feit dat de Oostenrijkse verdediger geen basisplaats heeft, drijft hem mogelijk naar Sevilla.

Dat bevestigt zaakwaarnemer Revien Kanhai van Forza Sports Group. "Natuurlijk wil Max graag deel uit blijven maken van de huidige groep van Ajax in dit mooie seizoen en belangrijk zijn voor het team. Hij stond immers ook drie wedstrijden basis in de Champions League", aldus Kanhai tegen Voetbal International.

"Maar hij wil ook graag wekelijks aan spelen toekomen en goed perspectief hebben", voegt de zaakwaarnemer eraan toe in gesprek met het weekblad. "Daarom kijken wat momenteel het beste voor zijn carrière is. Het is daarom ook geen makkelijke keuze."

Sevilla heeft volgens De Telegraaf een bod van rond de veertien miljoen euro uitgebracht op Wöber. De onderhandelingen tussen Ajax en de Spaanse club zitten in een vergevorderd stadium. Voor de Amsterdammers, die zich deze winter versterkten met Lisandro Magallán, is een vertrek van Wöber bespreekbaar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Stelling: Ajax moet Wöber verkopen

(3000 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws