Kraay tipt Feyenoord over opvolgers Van Bronckhorst: Die twee staan te trappelen

Kraay tipt Feyenoord over opvolgers Van Bronckhorst: "Die twee staan te trappelen"

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 21:15wo 09-01-2019 om 21:15

Laatste update: woensdag 9 januari 2019 om 21:42wo 09-01-2019 om 21:42

Mocht Giovanni van Bronckhorst aan het einde van het seizoen vertrekken bij Feyenoord, dan kunnen Maurice Steijn en Dirk Kuyt het stokje zomaar eens gaan overnemen. Dat denkt Hans Kraay jr.

Het lijkt erop dat Feyenoord niet door wil met Van Bronckhorst, wiens contract afloopt in de zomer. Mocht het na vier jaar tot een breuk komen, dan heeft Kraay al twee opvolgers in gedachten: Steijn en Kuyt. "Die twee staan te trappelen", zegt hij in het radioprogramma Veronica Inside.

"Ik zou het wel aandurven. Nu weet ik dat Kuyt zijn officiële papieren nog niet heeft, maar bij Fortuna Sittard is er ook iemand (Kevin Hofland, red.) die geen papieren heeft en toch binnen de lijnen en op de middenstip kan komen."

Steijn was afgelopen zomer ook al in beeld bij Feyenoord, waar hij aan de slag kon als rechterhand van Van Bronckhorst. De overeenkomst ketste af op - volgens Kraay - enkele tienduizenden euro's per jaar. Hij bleef daardoor trainer van VVV-Venlo. Kuyt is aan zijn eerste seizoen bezig bij Feyenoord O19.

Lees ook: VI: Kuyt loopt zich heel voorzichtig warm om Van Bronckhorst op te volgen

Poll

Eens met Kraay?

(3099 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws