De Jong stelt Ajax-fans gerust: 'Ik blijf 100% zeker tot einde van het seizoen'

De Jong stelt Ajax-fans gerust: 'Ik blijf 100% zeker tot einde van het seizoen'

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 07:40do 10-01-2019 om 07:40

Laatste update: donderdag 10 januari 2019 om 11:22do 10-01-2019 om 11:22

In navolging van Matthijs de Ligt heeft ook Frenkie de Jong de supporters van Ajax gerustgesteld. De middenvelder maakt het seizoen 'honderd procent' zeker af in Amsterdam.

Dat stelt De Jong voor de camera van Ajax TV. "Deze winter ga ik sowieso niet vertrekken. Ik blijf honderd procent zeker tot het einde van het seizoen", stelt hij. Eerder deed De Ligt ook al zo'n uitspraak. "Deze transferperiode zal het niet van een vertrek komen, daar hoeven de fans van Ajax niet bang voor te zijn", zei hij tegen de NOS.

De Jong hoopt dat ook andere spelers in Amsterdam blijven. "Ik weet niet wat er bij andere spelers allemaal gaat gebeuren, maar ik persoonlijk zou het zeker fijn vinden als de groep bij elkaar blijft. We hebben tot nu toe een redelijk succesvolle eerste seizoenshelft gehad. De sfeer in de groep is goed, we hebben heel veel kwaliteit. Dus ik zou het jammer vinden als er jongens weggaan."

De verwachtingen voor de tweede seizoenshelft zijn hooggespannen bij de middenvelder. "In het ideaalplaatje winnen we alle prijzen. Het kampioenschap is het grootste doel, maar de beker willen we ook winnen. Hetzelfde geldt voor de Champions League, maar dat is wat onwaarschijnlijker, al gaan we er natuurlijk wel voor."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws