Domper voor Vitesse: middenvelder moet trainingskamp vroegtijdig verlaten

Domper voor Vitesse: middenvelder moet trainingskamp vroegtijdig verlaten

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 14:26do 10-01-2019 om 14:26

Laatste update: donderdag 10 januari 2019 om 14:52do 10-01-2019 om 14:52

Een flinke domper voor Vitesse tijdens het trainingskamp in Portugal: Matus Bero heeft een schouderblessure opgelopen en is vroegtijdig teruggekeerd naar Nederland. Dat melden de Arnhemmers via de officiële kanalen.

De Slowaak liep de kwetsuur op tijdens de training van woensdagmiddag. De aanvallende middenvelder stapte donderdagochtend op het vliegtuig richting Nederland, waar hij in het ziekenhuis zal worden onderzocht. Uit het onderzoek moet blijken hoe lang de Arnhemmers het zonder de Slowaak moeten stellen.

Bero was in de eerste seizoenshelft een vaste waarde bij Vitesse. In zestien competitiewedstrijden noteerde hij vijf goals en één assist.

Geen contract
Tijdens het trainingskamp in Portugal is de Spanjaard Iyas Alilou Khouribech er niet in geslaagd te overtuigen, weet Omroep Gelderland.De rechtsback hoopte tijdens het trainingskamp een contract af te kunnen dwingen, maar de achttienjarige back liet niet bepaald een onuitwisbare indruk achter. Vitesse continueert de zoektocht naar een rechtsback, die als back-up voor Vyacheslav Karavaev moet dienen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws