Van Bronckhorst kondigt Feyenoord-transfers aan: Ik noem geen namen

Van Bronckhorst kondigt Feyenoord-transfers aan: "Ik noem geen namen"

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 17:09do 10-01-2019 om 17:09

In de laatste drie weken van de transferperiode gaat Feyenoord nog een aantal spelers van de hand doen. Dat bevestigt trainer Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord is vooral van plan om spelers te verhuren. "Ik verwacht niet een hele spannende periode", vertelt Van Bronckhorst aan RTV Rijnmond. "Ik denk dat er nog wel wat spelers vertrekken, waarvan het goed is dat ze verhuurd gaan worden. Vooral spelers die niet veel aan spelen toekomen, maar ik noem geen namen."

Vooralsnog werd deze winter alleen Crysencio Summerville verhuurd aan FC Dordrecht. Jeremiah St. Juste wordt gelinkt aan Zenit Sint-Petersburg en Napoli, maar mag waarschijnlijk niet vertrekken van Feyenoord.

Haps
Een 'nieuwe' speler in de Feyenoord-selectie is Ridgeciano Haps. De linksback is na lang blessureleed weer inzetbaar. Van Bronckhorst: "Hij oogt heel fris en fit en heeft al een lange tijd meegetraind. Nu is hij pas vrijgegeven voor minuten. Dat is de volgende stap in zijn herstel. Ik denk dat Ridgeciano een speler is die snel kan aanhaken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws