'FC Groningen wimpelt bod van 'enkele tonnen' op Mahi af'

'FC Groningen wimpelt bod van 'enkele tonnen' op Mahi af'

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 08:48vr 11-01-2019 om 08:48

FC Groningen heeft een Amerikaans bod op Mimoun Mahi van tafel geveegd. Volgens het Dagblad van het Noorden was Real Salt Lake geïnteresseerd in de Marokkaanse spits, al wil algemeen directeur Hans Nijland dat niet bevestigen. Het bod was onvoldoende voor Groningen.

Het is niet precies duidelijk wat Real Salt Lake geboden heeft, maar zeker is wel dat Nijland meer voor Mahi hoopt te ontvangen. Naar verluidt wilde Real Salt Lake 'enkele tonnen' betalen voor Mahi. "Ik kan niet ontkennen dat er interesse is geweest voor Mahi", laat Nijland weten aan de krant. 

"In het algemeen kan ik zeggen dat een dergelijk bod niet opweegt tegen de sportieve waarde die Mimoun Mahi nog voor ons kan hebben in de tweede seizoenshelft, ondanks dat hij een aflopend contract heeft. Hij is een belangrijke speler voor ons."

Het contract van Mahi loopt komende zomer af, maar een verlenging zit er waarschijnlijk niet in. Groningen wilde graag verder met de spits, maar het verlaagde aanbod werd resoluut geweigerd. Mahi zou een lager basissalaris krijgen, maar maakte wel aanspraak op bonussen, waardoor hij uiteindelijk meer zou kunnen verdienen dan nu. Mahi was not amused over het aanbod van Groningen en uitte in de media zijn ongenoegen. 

Groningen ziet geen reden om met een beter voorstel te komen, waardoor een transfervrij afscheid in aantocht is.

Lees ook: Gratis af te halen: 40 sterren - inclusief 13 Nederlanders - die transfervrij zijn

Poll

Kan Mahi een stap maken in de Eredivisie?

(1003 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws