'Napoli spoedig om tafel met Raiola over 'topspeler' Lozano'

'Napoli spoedig om tafel met Raiola over 'topspeler' Lozano'

11-01-2019 10:38 Laatste update: 10:53
78

SSC Napoli heeft van Hirving Lozano een transferprioriteit gemaakt, meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. Binnenkort staat er een ontmoeting gepland met zaakwaarnemer Mino Raiola. Daarin wordt gesproken over een eventuele transfer in juni.

Diverse media in Italië schreven al eerder over Napoli-interesse in Lozano. Volgens Di Marzio gaat de club spoedig om tafel met Raiola. De club beschouwt de Mexicaan als een topspeler en hoopt hem te overtuigen om voor de Serie A te kiezen. Over transferbedragen speculeert Di Marzio niet, maar in de wandelgangen wordt gesproken over een bedrag van ongeveer veertig miljoen euro.

Napoli is niet alleen bezig met de komst van Lozano, maar wedt op meerdere paarden. Verdediger Cristiano Biraghi van Fiorentina is een doelwit, net als Manuel Lazzari van SPAL.

Napoli heeft met Allan Marques Loureiro een goudmijn in huis, maar de club is niet van plan om de 28-jarige Braziliaan te verkopen. Paris Saint-Germain is geïnteresseerd, maar wil niet de vraagprijs van tachtig miljoen op tafel leggen. De Fransen denken eerder dat Allan ongeveer vijftig miljoen waard is. Een transfer tegen dat bedrag is voor Napoli onbespreekbaar.