'FC Utrecht-kandidaat' ontkent: Ga ik helemáál geen antwoord op geven

'FC Utrecht-kandidaat' ontkent: "Ga ik helemáál geen antwoord op geven"

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 15:29vr 11-01-2019 om 15:29

De naam van Henk Fraser staat naar verluidt op de shortlist van FC Utrecht, dat op zoek is naar een opvolger van Dick Advocaat. De Sparta-trainer houdt zich echter niet bezig met een eventuele overstap.

Fraser is happy bij Sparta. "Ik heb voor twee jaar bij deze club getekend en heb het onwijs goed naar mijn zin, dus ik ga helemáál geen antwoord geven op dat soort vragen", reageert hij bij FOX Sports. "Linksom of rechtsom, welk antwoord ik ook geef: ik roep iets over mezelf af en beledig een aantal mensen, of het nou hier is of bij Utrecht."

Een eventuele terugkeer naar de Eredivisie is voor Fraser geen issue. "Nee, ik ben hier bezig. In het voetbal is alles mogelijk, maar één ding is zeker: ik heb voor deze club getekend, heb het goed naar mijn zin en dat is op dit moment voor mij het allerbelangrijkste."

FC Utrecht moet op zoek naar een nieuwe trainer, omdat Dick Advocaat donderdag bekendmaakte dat hij aan het einde van het seizoen stopt in de Domstad. Een andere naam op de shorlist van Utrecht is naar verluidt John van den Brom. Hij is bezig aan zijn laatste seizoen bij AZ.

Poll

Zou Fraser een goede Utrecht-trainer zijn?

(1336 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws