Gladon per direct beschikbaar voor Eredivisie-transfer: Ik sta voor alles open

Gladon per direct beschikbaar voor Eredivisie-transfer: "Ik sta voor alles open"

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 16:38vr 11-01-2019 om 16:38

Het huwelijk tussen Paul Gladon en Wolverhampton Wanderers is gestrand. De 26-jarige spits is het met de Premier League-club eens geworden over de ontbinding van zijn tot medio 2019 lopende contract.

Gladon tekende in de zomer van 2016 een driejarig contract bij de Engelse club, die toen nog in het Championship speelde. Voor de winterstop speelde hij op huurbasis bij Sint-Truiden. In de tweede seizoenshelft zal de spits, die in België nauwelijks in actie kwam, ook niet meer uitkomen voor Sint-Truiden.

"In alle eerlijkheid: het had voor mij niet zoveel zin om na de winterstop terug te keren bij de Wolves", vertelt Gladon op de website van Wasserman. "De club doet het enorm goed in de Premier League en het was voor mij hartstikke moeilijk geworden om daar een rol in te spelen. Ik denk dat dit de beste oplossing is, het biedt bovendien mogelijkheden richting andere clubs."

De transfervrije Gladon, die in Nederland onder meer speelde voor Sparta, FC Dordrecht en Heracles Almelo, gaat nu op zoek naar een nieuwe club. "Ik ben fitter dan ooit, bij Sint-Truiden trainden we hard. Dat is natuurlijk positief, want ik kan gelijk starten. Ik sta voor alles open. Nederland zou mooi zijn, maar een andere club in het buitenland kan dat natuurlijk eveneens zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws