'Emmen zoekt 'leidinggevende verdediger' en ruikt kans na gecrashte PEC-transfer'

'Emmen zoekt 'leidinggevende verdediger' en ruikt kans na gecrashte PEC-transfer'

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 17:56vr 11-01-2019 om 17:56

Een terugkeer in de Eredivisie lijkt een serieuze optie voor Etienne Reijnen, die momenteel actief is voor het Israëlische Maccabi Haifa. De 31-jarige Zwollenaar staat volgens het Dagblad van het Noorden in de belangstelling van FC Emmen: de Eredivisie-debutant zoekt een 'verdediger met leidinggevende capaciteiten'.

Het regionale medium meldt vrijdag, in navolging van De Stentor eerder deze week, dat een terugkeer bij zijn oude club PEC Zwolle van de baan is voor Reijnen. Beide partijen leken dichtbij een akkoord, totdat trainer John van 't Schip werd ontslagen en vervangen door Jaap Stam. Deze lijkt Darryl Lachman (uit de selectie gezet door Van 't Schip, red.) en Joost van Aken (overbodig bij Sheffield Wednesday, red.) de voorkeur te geven boven Reijnen.

Hierdoor zijn de kansen voor FC Emmen toegenomen. Reijnen kent trainer Dick Lukkien nog van zijn tijd bij FC Groningen en is een boezemvriend van aanvoerder Anco Jansen: de twee speelden tussen 2005 en 208 nog samen bij het toenmalige FC Zwolle. De centrale verdediger beschikt nog over een doorlopend contract bij Maccabi Haifa, dat echter mee wil werken aan een vertrek.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws