Henry heeft beet: Fabregas stelt zijn horloge in voor transferonthulling

Henry heeft beet: Fabregas stelt zijn horloge in voor transferonthulling

11-01-2019 18:51 Laatste update: 18:59
13

AS Monaco heeft Cesc Fabregas binnen. De 110-voudig Spaans international speelt de hoofdrol in een transferfilmpje van de Fransen, waarin hij zijn horloge instelt: "Now it's time."

Fabregas wordt in Monaco herenigd met Thierry Henry: de trainer van de huidige nummer 19 van Spanje was tussen 2004 en 2017 ploeggenoot van de Catalaan bij Arsenal. Fabregas zou tot 2011 bij The Gunners blijven en speelde vervolgens voor FC Barcelona en Chelsea.

Hoeveel Monaco betaald heeft voor zijn nieuwste aanwinst en voor hoeveel seizoenen hij getekend heeft, laat de club in het midden. Eerder op de dag sijpelden er al berichten uit het prinsdom door over de transferdetails: volgens diverse media heeft Fabregas zich tot medio 2021 verbonden aan de Frranse landskampioen van 2017, die tien miljoen euro heeft op tafel heeft gelegd.

Fabregas mag proberen om de huidige nummer negentien van de Ligue 1 uit de degradatiezone te helpen. De controleur krijgt gezelschap van de Braziliaan Naldo en de Fransman Fodé Ballo-Touré, die eerder deze maand overkwamen van respectievelijk VfL Wolfsburg en Lille.