Van Geel: 'Ajax heeft met veruit de dikste portemonnee geen prijs gehaald'

Van Geel: 'Ajax heeft met veruit de dikste portemonnee geen prijs gehaald'

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 21:02vr 11-01-2019 om 21:02

Volgens Martin van Geel is het niet per se een nadeel dat Feyenoord een stuk minder geld te besteden heeft dan Ajax en PSV. De technisch directeur van Feyenoord wijst naar de prijzendroogte in Amsterdam.

"Ajax en PSV zijn goed. Ik denk dat er in Europa geen club is die één wedstrijd verloren en de rest gewonnen heeft in de eerste seizoenshelft", vertelt Van Geel in een interview met RTV Rijnmond.

"Ze hebben enorme investeringen gedaan. Dat heeft Feyenoord niet gedaan en niet kúnnen doen. Daar zit op dit moment een verschil in. In het begin werd gezegd dat Feyenoord weggelopen was vanwege Champions League-voetbal. Dat zijn momentopnames. Over een halfjaar of een jaar kan dat heel anders zijn."

Van Geel denkt dat Feyenoord een inhaalslag kan maken. "Ik geloof dat, ja. Het is niet alleen geld dat beslist, want volgens mij heeft Ajax met veruit de dikste portemonnee van Nederland geen enkele prijs gehaald de afgelopen vier jaar. Het is gelukkig voetbal. Het wordt op het veld beslist. Daar haal je uit wat erin zit. Dat doen we ieder jaar bij Feyenoord. Althans, dat proberen we."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws