Duur puntenverlies van Olympique Lyon tegen nummer negen van Ligue 1

11-01-2019 22:43 Laatste update: 12-01-2019 00:34
3

Olympique Lyon heeft in de Ligue 1 duur puntenverlies geleden tegen Reims. De nummer negen van Frankrijk wist de ploeg van Memphis Depay en Kenny Tete op een 1-1 gelijkspel te houden.

Duur puntenverlies van Lyon
Lyon, waar Memphis in de basis en Tete op de bank begon, maakte geen indruk tegen Reims. Sterker nog, de bezoekers waren in de eerste helft bij vlagen de betere partij. Na 34 minuten kwam Reims door Pablo Chavarria zelfs op voorsprong in Lyon. Een aanval over rechts werd van dichtbij afgerond door de spits uit Argentinië.

Lang keek Lyon tegen een achterstand aan. Pas laat in de tweede helft stelde de thuisploeg orde op zaken. Memphis was betrokken bij de gelijkmaker van Bertrand Traoré, die knap tot stand kwam: 1-1. Een remise kon echter niet meer worden voorkomen. Nummer twee OSC Lille staat inmiddels vier punten voor op Lyon, al heeft laatstgenoemde ploeg wel een wedstrijd minder gespeeld. Paris Saint-Germain gaat eenzaam aan kop met 47 punten uit zeventien duels.