'Kersverse Oranje-international speelt zich in de kijker van Milan: bod op komst'

'Kersverse Oranje-international speelt zich in de kijker van Milan: bod op komst'

12-01-2019 07:16 Laatste update: 09:19
16

Arnaut Danjuma Groeneveld is al een tijdje geblesseerd, maar de buitenspeler heeft zich in zijn eerste maanden bij Club Brugge toch in de kijker gespeeld. Volgens De Telegraaf is er concrete interesse voor de 21-jarige vleugelaanvaller.

AC Milan meldde zich zelfs al officieel bij Club Brugge. De gevallen Italiaanse grootmacht bereidt een bod voor op Groeneveld en wil hem per direct naar San Siro halen, zo melden bronnen binnen de Belgische topclub aan de ochtendkrant. Het management van de tweevoudig international van het Nederlands elftal wil overigens niet reageren op de interesse van Milan. Club Brugge wil zijn goudhaantje het liefst behouden.

Groeneveld kwam afgelopen zomer over van NEC en paste zich moeiteloos aan bij de Belgische topclub. In elf competitieduels was de buitenspeler goed voor vier goals. Ook in de Champions League maakte hij indruk met onder meer een schitterend doelpunt tegen Atlético Madrid. Die sterke prestaties leidden al tot een uitnodiging van bondscoach Ronald Koeman voor Oranje.

Groeneveld heeft nog een contract tot medio 2022 in het Jan Breydelstadion. Club Brugge maakte één miljoen euro over naar NEC voor zijn komst. Transfermarkt.de schat zijn huidige marktwaarde in op tien miljoen.