Breaking news

Ajax haalt achttienjarige middenvelder op in Ecuador: huur met optie tot koop

'Napoli hoopt Lozano-transfer snel af te ronden en biedt dertig miljoen en Younes'

'Napoli hoopt Lozano-transfer snel af te ronden en biedt dertig miljoen en Younes'

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 10:34za 12-01-2019 om 10:34

Laatste update: zaterdag 12 januari 2019 om 11:06za 12-01-2019 om 11:06

Napoli gaat deze zomer volgens verschillende Italiaanse media proberen om de zomerse transfer van Hirving Lozano naar Italië alvast te beklinken. Napoli wil dertig miljoen euro overmaken naar Eindhoven en maakt Amin Younes onderdeel van de deal.

Verscheidene Italiaanse media, waaronder de Gazzetta dello Sport, berichten dat Napoli-voorzitter Aurelio de Laurentiis dertig miljoen euro heeft gereserveerd voor de Mexicaanse aanvaller van PSV. Daarnaast zijn de Italianen bereid om Amin Younes de omgekeerde weg te laten bewandelen. De voormalig Ajacied komt weinig aan spelen toe bij Napoli en kan dus een terugkeer maken in de Eredivisie.

Er zouden al gesprekken plaatsgevonden hebben tussen De Laurentiis en Mino Raiola, de belangenbehartiger van Lozano. Napoli-trainer Carlo Ancelotti is volgens de Italiaanse media op het afgelopen WK in Rusland onder de indruk geraakt van de Mexicaanse vleugelaanvaller en hoopt dan ook dat de deal beklonken zal worden, zodat zijn club volgend seizoen over de PSV'er kan beschikken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Lozano het potentieel voor de absolute top?

Ja
62%
Nee
38%
(10391 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws